top of page

“GĂ„ inte igenom livet, vĂ€x genom livet. ” - Eric Butterworth

BÀsta kunder, Snart kommer hösten inrullande, min favoritÄrstid. PÄ hösten börjar allting om pÄ nytt och jag har dÀrför lite nyheter om förÀndringar att dela med mig av till er.

NÀr pandemin lamslog Sverige jobbade jag, som mÄnga av er vet, som Spaansvarig pÄ kryssningsfartyget Birka Cruises. Efter ett par mÄnader som permitterade blev vi dock uppsagda och mitt arbete som legat mig sÄ varmt om hjÀrtat försvann.

NĂ€r bĂ„tverksamheten lades ner hade jag redan en del företagskunder hemma i min verksamhet. Jag valde dĂ€rför att öppna upp för allmĂ€nheten och satsa pĂ„ mitt företag istĂ€llet för att söka ett nytt jobb. Sommaren 2020 öppnade jag en ”pop-up”-salong i festlokalen som Ă€ven den ekade tomt. Och wow – vilken respons jag har fĂ„tt!

Tack vare er har MassageBoden vĂ€xt och vidareutvecklats till det företag som det Ă€r idag. Mycket har hĂ€nt sedan starten men drömmarna och planerna strĂ€cker sig mycket lĂ€ngre Ă€n dit vi har nĂ„tt idag. Jag har dĂ€rför efter noggrant övervĂ€gande beslutat mig att hösten 2023 börja studera till sjuksköterska pĂ„ Halmstad Högskola. Mitt mĂ„l Ă€r inte att sluta arbeta med friskvĂ„rd – tvĂ€rt om!

Jag har stora drömmar och planer för mitt företag. Men för att kunna jobba professionellt med friskvÄrd behöver vi ibland Àven veta vad som Àr sjukvÄrd. Jag ser dÀrför stora fördelar för mig, i min yrkesroll, att vidareutbilda mig inom hÀlsa. Med en större och bredare kunskapsbank kan jag ge dig den bÀsta servicen och kan erbjuda dig behandlingar och hÀlsorÄd som jag inte har möjlighet att erbjuda i dagslÀget.


Vad kommer att förÀndras för dig som kund?

Jag kommer fortfarande att vara aktiv i mitt företag, dÄ mÄlet inte Àr att avveckla, utan att utveckla. Men under terminerna kan vi behöva vara mer flexibla med tidsbokningar. Jag kommer inte att ha fasta öppettider, utan enbart hÄlla öppet pÄ bokning.

Jag kommer fortfarande att försöka erbjuda dag och kvÀllstider i den mÄn det gÄr, men Àven öppna upp en del helger. Skulle de redan befintliga bokningarna drabbas pÄ nÄgot vis kommer jag att kontakta dig i god tid för att justera tiden. För inköp av presentkort kommer jag i första hand hÀnvisa till hemsidan eller bestÀllning via telefon/SMS dÄ jag inte alltid kommer att finnas pÄ plats. SÄ var ute ett par dagar i förvÀg för att vara sÀker pÄ att du fÄr din leverans i tid.


Slutligen hoppas jag innerligt att ni fortsatt vill följa mig i mitt företag – jag Ă€r sĂ„ tacksam för att var och en av er har varit delaktiga i min resa hittills.


Varma hÀlsningar,

Hanna MassageBoden HansagÄrd



84 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
InlÀgg: Blog2_Post
bottom of page