top of page

“Gå inte igenom livet, väx genom livet. ” - Eric Butterworth

Bästa kunder, Snart kommer hösten inrullande, min favoritårstid. På hösten börjar allting om på nytt och jag har därför lite nyheter om förändringar att dela med mig av till er.

När pandemin lamslog Sverige jobbade jag, som många av er vet, som Spaansvarig på kryssningsfartyget Birka Cruises. Efter ett par månader som permitterade blev vi dock uppsagda och mitt arbete som legat mig så varmt om hjärtat försvann.

När båtverksamheten lades ner hade jag redan en del företagskunder hemma i min verksamhet. Jag valde därför att öppna upp för allmänheten och satsa på mitt företag istället för att söka ett nytt jobb. Sommaren 2020 öppnade jag en ”pop-up”-salong i festlokalen som även den ekade tomt. Och wow – vilken respons jag har fått!

Tack vare er har MassageBoden växt och vidareutvecklats till det företag som det är idag. Mycket har hänt sedan starten men drömmarna och planerna sträcker sig mycket längre än dit vi har nått idag. Jag har därför efter noggrant övervägande beslutat mig att hösten 2023 börja studera till sjuksköterska på Halmstad Högskola. Mitt mål är inte att sluta arbeta med friskvård – tvärt om!

Jag har stora drömmar och planer för mitt företag. Men för att kunna jobba professionellt med friskvård behöver vi ibland även veta vad som är sjukvård. Jag ser därför stora fördelar för mig, i min yrkesroll, att vidareutbilda mig inom hälsa. Med en större och bredare kunskapsbank kan jag ge dig den bästa servicen och kan erbjuda dig behandlingar och hälsoråd som jag inte har möjlighet att erbjuda i dagsläget.


Vad kommer att förändras för dig som kund?

Jag kommer fortfarande att vara aktiv i mitt företag, då målet inte är att avveckla, utan att utveckla. Men under terminerna kan vi behöva vara mer flexibla med tidsbokningar. Jag kommer inte att ha fasta öppettider, utan enbart hålla öppet på bokning.

Jag kommer fortfarande att försöka erbjuda dag och kvällstider i den mån det går, men även öppna upp en del helger. Skulle de redan befintliga bokningarna drabbas på något vis kommer jag att kontakta dig i god tid för att justera tiden. För inköp av presentkort kommer jag i första hand hänvisa till hemsidan eller beställning via telefon/SMS då jag inte alltid kommer att finnas på plats. Så var ute ett par dagar i förväg för att vara säker på att du får din leverans i tid.


Slutligen hoppas jag innerligt att ni fortsatt vill följa mig i mitt företag – jag är så tacksam för att var och en av er har varit delaktiga i min resa hittills.


Varma hälsningar,

Hanna MassageBoden Hansagård85 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page